Отворихме врати за Вас

 

Опитайте веднъж и ще искате да се връщате отново и отново

Ние сме Бонитас – Ресторант и Пекарна в София

Отворихме врати за Вас – нашите гости и приятели. Знаем, че за Вас не са важни подробностите как работим, за да гарантираме качество, вкус и уют. Интересува Ви само как можем да подобрим живота Ви.

Ако обичате хляб – правим го ние. Всяка сутрин нашият екип ще Ви посреща по стара българска традиция с току-що изпечен ароматен хляб. Приготвяме го с внимателно подбрани съставки, естествени закваски и много обич. Нашите възможности са подкрепени от професионално и модерно технологично оборудване. Произвеждаме за Вас вкусни закуски, хлябове, печива и сладкарски изделия.

Нашите умения са да приготвяме здравословна, вкусна и питателна храна. Ние вярваме, че като опитате веднъж, Бонитас ще се превърне и в любимия Ви ресторант. Храната е фантастична! Оооо, започнете с нашите мезета…

Мусът от патладжан ще се превърне във Ваш ежедневен навик. Морето при нас е толкова близо – прясната риба е готова да стане Ваше изкушение… Толкова е хубаво, че имаме богата винена листа. Толкова е хубаво, че няма как да не Ви хареса…

РЕСТОРАНТ И ПЕКАРНА БОНИТАС

Винаги пресни и вкусни

 

Купуваме продукти от производители с доказано качество

РЕСТОРАНТ И ПЕКАРНА БОНИТАС

Защото обичаме храната

Нашите желания са да Ви връщаме назад във времето, когато хората естествено са опитвали от всички вкусове и аромати на земята. Опитайте изживяването веднъж, за да разберете защо ще искате да се връщате отново и отново.

В Пекарна „Бонитас”, освен с прясно изпечените хляб и закуски, ще Ви изненадаме и с машина от най-ново поколение, с която произвеждаме пресни зеленчукови и плодови сокове с безкомпромисно качество!

Технологията е на върха на процеса „ стриване-натискане-изцеждане”. С помощта на фина механика се смазват целулозните влакна, разбиват се клетките в зеленчуците и плодовете и се извличат всички хранителни вещества, заключени вътре, като минерали, витамини, ензими, аминокиселини и комплексни въглехидрати.

Яжте разумно – чувствайте се по-млади – живейте по-дълго! Бъдете наши гости!